Според Нешка Робева християнството е едва застанало на крака със своите

...
Според Нешка Робева християнството е едва застанало на крака със своите
Коментари Харесай

Нешка Робева: Празнуваме – какво да празнуваме? Едни християни избиват други християни!

Според Нешка Робева християнството е едвам застанало на крайници със своите светци, мъченици и към този момент стартира да се дели, да спори кой е по-прав. 

 

" Съвсем съм изгубила ориентировка, да не кажа религия, тъй като в случай че съществено мислим - какви празници ни предстоят и за какво празници? Ако тръгнем по улиците, който и младеж да попитаме, подсигурявам, че 99,9% няма да знаят защо става въпрос. И ние споделяме " честваме " – какво да честваме? Едно изменничество, което народът е направил по отношение на своята религия. Или преносителя на тази религия? ", каза легендарният треньор по художествена гимнастика.

" Защо в България, където ние в действителност сме безбожници, Възкресение Христово е формален празник? Защо нашите деца да не могат в училищата да го учат, защо нямат часове по вероучение? След като се борим джендър идеологията да не влезе в учебните заведения и ни сочат с пръст, надали не, като Антихрист, а същинският Антихрист към този момент е на всички места - и по домовете, и сред нас, християните. Едни християни избиват други християни ", сподели още Робева пред Bulgaria ON AIR.

 

Има здрав разсъдък, който от ден на ден се увива в пашкул с всякакви идеологии, обещания, конфигуриране на човечеството, с изтъкване на отговорния, на мнение е тя.

 

" Те са една шепа хора, която по някакъв метод са повярвали, че са боговете. Липсва ни добрина, липсва ни същинско състрадание. Страхът ражда закононарушението, измяната, той ражда всички Божи грехове ", добави легендата в художествената ни гимнастика.

Няма вяра, в която преди всичко да не идва добротата и обичта, уточни тя.

 

" Ако ние не може да разберем по какъв начин да достигнем вярата, Бог ще ни покаже ", заключи Робева. 

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!   

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР